Over ons

Woonmodule is een internet ontwerpbureau gespecialiseerd in het maken van online Woonplanners, interactieve 3D modellen maar ook ‘gewone’ websites, voornamelijk werkzaam in de woningbouwsector.

Op het gebied van Woonplanners behoren we tot de marktleiders in Nederland. Woonmodule staat voor kwaliteit, efficiëntie en heeft een kleine horizontale organisatie.

Woonmodule werkt nauw samen met ontwerpers uit allerlei vakgebieden, waaronder HOYT Architecten, 3Deek, 3DV, Oona, Acato, en Iterator. Door snelle directe communicatie kunnen wij elke opdracht aan en staan garant voor een top product!

Vacatures

1. Tekenaar met projectleidersambitie

Wij groeien. Dat is een goed teken maar wij hebben jou nodig om onze klanten tevreden en de kwaliteit hoog te houden! Wij bouwen webapplicaties, websites en woningconfigurators voor de vastgoed branche. Jij kunt daarvan profiteren en je verder ontwikkelen.
Bekijk hier de vacture.

2. Creative coder

Ter aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een leergierige en ambitieuze webbouwer.

De werkzaamheden zullen in eerste instantie afhangen van je ervaring en capaciteit maar het is de bedoeling dat je doorgroeit naar een niveau waarop je zelfstandig sites, configurators en apps gaat bouwen en zelf het klantcontact onderhoud.

Een selectie van onze klanten

VestiaBouwfonds ontwikkelingHavensteder
a.s.r. vastgoed ontwikkelingAM WonenYmere
Boele & van EesterenABB BouwgroepEra Contour
Dura VermeerKalliste WoningbouwontwikkelingVan Wanrooij Bouw & ontwikkeling