verkoop site

Woningconfigurator

Met onze woningconfigurator stellen kopers en huurders zelf op een laagdrempelige manier in een aantal eenvoudige stappen hun droomwoning samen.

Een woningconfigurator heeft als doel om mensen meer invloed te geven op de vorm en het programma van de woning. Meestal bestaat de woningconfigurator uit de volgende onderdelen

 1. woningconfigurator stap 1

  Overzichtskaart

  Een overzichtskaart van het project waarop mensen direct kunnen zien welke woningen nog vrij zijn en uit welke woningtypes het project bestaat

 2. woningconfigurator stap 2

  Opties

  Na keuze van een woning kan men vervolgens in een aantal stappen het huis zelf samenstellen. Meestal bestaat deze stap uit een stuk of tien keuzemogelijkheden variërend tussen bijvoorbeeld een uitbouw, dakopbouwen of dakkapellen, verschillende indelingen, extra slaapkamers etc. Van alle keuzes wordt steeds bijgehouden wat ze kosten en de woningplattegronden veranderen direct mee.

 3. woningconfigurator stap 3

  Overzicht

  Aan het eind van de configurator krijg je het huis te zien in tekening en 3D beelden en zie je op een boodschappenlijstje welke keuzes je hebt gemaakt. Ben je tevreden dan kun je jouw huis printen en downloaden.

 4. woningconfigurator stap 4

  Opslaan en downloaden

  De PDF brochure van je huis wordt op maat gemaakt, in de brochure zijn jouw keuzes in de tekeningen verwerkt en staat jouw boodschappenlijstje, je kunt zelfs je huis een naam geven. Met de brochure in de hand stap je vervolgens naar de makelaar of de ontwikkelaar en schaf je de woning aan.

 5. woningconfigurator stap 5

  Statistieken

  Bij de woningconfigurator horen statistieken waarmee u precies kunt nagaan hoeveel gebruikers wanneer de configurator gebruikt hebben. Bovendien wordt duidelijk welke opties populair zijn en wat de waarde is van de extra gekozen bovenop de standaard configuratie.

Bekijk hier enkele voorbeelden.

Voor een compleet overzicht van alle onderdelen van de woningconfigurator bekijk deze brochure .