verkoop site

Websites

Ieder woningbouwproject verdient een goede internetsite. De site moet duidelijk inzicht geven in de woningen en de kopers of huurders in één oogopslag de kwaliteiten van het project tonen.

websites

Groot klein

Voor ieder project bouwen wij een website, projecten van 3 woningen zijn ons net zo lief als projecten van 200 woningen. We zoeken altijd naar een oplossing die maximale effectiviteit koppelt aan een redelijk budget.

Wel of geen CMS

Wij zijn gewend om onze web toepassingen zelf te bouwen en te programmeren. Dit betekent dat u bij ons kunt kiezen uit het 100% vrijheid in het ontwerp of juist het gemak van een content management systeem. CMS-en waarmee wij werken zijn o.a. Wordpress en Concrete5.

websites

Vele extra mogelijkheden

Wij voorzien uw website graag van extra’s zoals koppelingen met vastgoedsites of beheermodules als Niki, we bouwen nieuwsbrieftools, zetten databases op voor het beheer van geïnteresseerden etc.

Responsive, iPad vriendelijk, SEO

Uiteraard houden we de stand van zaken op het gebied van webdesign nauwgezet in de gaten. Zaken als compatibiliteit met tablets, smartphones, responsive design, zoekmachine optimalisatie hebben altijd onze aandacht en zijn meestal een standaard onderdeel van het web bouwen.

Bekijk hier enkele voorbeelden.