verkoop site

Specials

Woonmodule.nl beheerst de techniek dus kunnen we alles maken dat u bedenkt. Is het een interactieve kaart, een opengewerkt 3D model, een online enquête, een 360 graden tour, u vraagt, wij bouwen.

websites

Klikbare kaarten

Op basis van beschikbaar beeldmateriaal zoals vogelvluchtperspectieven en kaartmateriaal kunnen wij uw projecten tot leven brengen. Wij maken deze kaarten interactief zodat men door de muis te bewegen meer te weten kan komen over het project.

Interactieve 3D modellen

Om bijvoorbeeld appartementencomplexen beter in beeld te brengen bouwen wij 3D modellen waarop ieder appartement te selecteren is. Op deze manier is het mogelijk om de plattegronden te downloaden of te laten zien welke woningen nog beschikbaar zijn.

websites

360 graden rondleidingen

Om een nog beter beeld te geven van uw project kunnen we bezoekers van uw site de mogelijkheid bieden het project 3D te ervaren via een 360 graden rondleiding. Vooral voor bezitters van een smartphone of tablet is dit een leuke optie omdat zij door het bewegeen en draaien van de smartphone door de afbeelding kunnen navigeren.

Community websites

websites

Interactie tussen bewoners van een project kan soms heel belangrijk zijn. Dit kweekt een saamhorigheidsgevoel en men kan bijvoorbeeld samen beslissen om een gemeenschappelijke tuin te maken of elektriciteit op te wekken. Wij bouwen websites waarop het mogelijk is om een buurt/project community te beheren. Bewoners kunnen elkaar berichten sturen, nieuwsberichten plaatsen, agenda’s bijhouden en elkaar volgen via de sociale media.

Bekijk hier enkele voorbeelden.