De oplossingen van Woonmodule.nl

Als landelijk koploper op het gebied van Woningconfigurators zijn wij als geen ander in staat uw veelzijdige en flexibele woningontwerp goed over het voetlicht te brengen.

Wij geloven dat u alleen een brede en tevreden doelgroep kunt bedienden wanneer uw woningconcept aansluit op zoveel mogelijk wensen van uw toekomstige klanten. Naast het bieden van deze ruime keuzenvrijheid is het ook belangrijk deze duidelijk, laagdrempelig en vrolijke aan de potentiele koper en huurder te presenteren.

Omdat wij binnen ons team beschikken over kundige en toegewijde mensen met diverse achtergronden variërend van architecten, webbouwers, programmeurs tot vormgevers kunnen wij alle uitdagingen aan. Wij bouwen alles van kleine verkoopwebsites tot integrale databasetoepassingen. Er is ons geen uitdaging te groot of opdracht te klein.

woonwijzer

Woningconfigurator

Met onze woningconfigurator stellen kopers en huurders zelf op een laagdrempelige manier in een aantal eenvoudige stappen hun droomwoning samen. meer »

verkoop site

Websites

Ieder woningbouwproject verdient een goede internetsite. De site moet duidelijk inzicht geven in de woningen en de kopers of huurders in één oogopslag de kwaliteiten van het project tonen. meer »

Klik kaart

Specials

Woonmodule.nl beheerst de techniek dus kunnen we alles maken dat u bedenkt. Is het een interactieve kaart, een opengewerkt 3D model, een online enquête, een 360 graden tour, u vraagt, wij bouwen. meer »